Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Portál ARTSELECT.cz v provozu!
30.10.2018
Portál ARTSELECT.cz v provozu!
Zahájení provozu portálu je první velká událost v existenci projektu ARTSELECT. číst celé
Zobrazit všechny články
Jsme na Facebooku
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Peter Komarňanský, ARTSELECT.cz, se sídlem Ochoz u Brna 598, 664 02, IČ 74540904, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., IČ: 05208777, Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel přepravní služby, Zásilkovna s.r.o., IČ: 28408306, Drahobejlova 1019/27, Libeň, 190 00 Praha 9
    • Poskytovatel přepravní služby, PPL CZ s.r.o., IČ: 25194798, K Borovému 99, Jažlovice, 251 01 Říčany
    • Poskytovatel přepravní služby, Toptrans EU a.s., IČ: 36703923, Na priehon 50, Nitra 949 01
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Portál ARTSELECT.cz v provozu!
30.10.2018
Portál ARTSELECT.cz v provozu!
Zahájení provozu portálu je první velká událost v existenci projektu ARTSELECT. číst celé
Nová kategorie Malé kameny jako šperk.
25.01.2018
Nová kategorie Malé kameny jako šperk.
Designová úprava drahých kamenů ve formě macrame náhrdeníků. číst celé
Tematické obrazy.
28.10.2017
Tematické obrazy.
Proč tematické obrazy a proč zářiče? číst celé
Proč kategorie kvality TOPSELECT, PREMIUM a STANDARD?
21.10.2017
Proč kategorie kvality TOPSELECT, PREMIUM a STANDARD?
Systém hodnocení kvality drahých kamenů. číst celé
Naše přednosti

Vždy dostanete zobrazený kus.

Každý kus má autentické zobrazení a přesné parametry.

Každý kámen má objektivní specifikaci a hodnocení kvality.

Jsme pro vás téměř nonstop na online chatu vpravo dole.

Objednávky zo Slovenska

Pre objednávky zo Slovenska zvolte vpravo hore menu EUR.

Zákaznická linka ARTSELECT
Peter Komarňanský
Všechna práva vyhrazena ARTSELECT.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.