Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Peter Komarňanský, ARTSELECT.cz, se sídlem Ochoz u Brna 598, 664 02, IČ 74540904 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Novinka v sortimentu, suiseki kameny
06.01.2020
Novinka v sortimentu, suiseki kameny
Suiseki kameny jsou dalším krokem v směrování ARTSELECT-u k cíli projektu a to specifičnosti a originalitě. číst celé
Portál ARTSELECT.cz v provozu!
30.10.2018
Portál ARTSELECT.cz v provozu!
Zahájení provozu portálu je první velká událost v existenci projektu ARTSELECT. číst celé
Nová kategorie, malé kameny jako šperk
25.01.2018
Nová kategorie, malé kameny jako šperk
Designová úprava drahých kamenů ve formě macrame náhrdeníků. číst celé
Tematické obrazy
28.10.2017
Tematické obrazy
Proč tematické obrazy a proč zářiče? číst celé
Naše přednosti

Vždy dostanete zobrazený kus.

Každý kus má autentické zobrazení a přesné parametry.

Každý kus má objektivní specifikaci a hodnocení kvality.

Náhrdelníky jsou náš design a naše ruční výroba.

Se zákazníky komunikujeme co nejvíc osobně a jednotlivě.

Důležité informace

Pro objednávky ze států s měnou EUR zvolte vpravo nahoře měnu EUR.

Po dohodě jsme schopni odeslat zboží po celé EU a zasíláme po platbě předem.

Zákaznická linka ARTSELECT
Peter Komarňanský
Všechna práva vyhrazena ARTSELECT.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.